Brio S19

Nieuw product

1 795,00 € incl.

De ideale reis scooter !!!

Meer details

Bekijk hier het filmpje :https://www.youtube.com/watch?v=HocA_PxMY34

Bent u niet meer zo mobiel, maar wilt u geen uitje of reisje missen? Dan is de Brio scootmobiel een uitkomst voor u! Deze vouwscoot is de snelst opvouwbare lichtgewicht scootmobiel ter wereld; kwalitatief en technisch hoogstaand. Zo tovert u de kleine metallic-blauwe scootmobiel in één simpele beweging om tot een handzame reiskoffer die u zo met u mee rolt.

Bovendien kunt u de Brio scootmobiel door het duurzame en lichtgewicht aluminium frame makkelijk meenemen in de kofferbak van uw auto of in het vliegtuig. De lichte en tegen diefstal beveiligde lithium batterijen zorgen voor maar liefst 15 tot 20 km reisplezier.

De Brio vouwscoot (8 km/h) is ontwikkeld en geproduceerd door Heartway Medical Products, één van de grootste en toonaangevende scootmobiel-fabrikanten ter wereld. De Brio vouwscoot wordt over de hele wereld verkocht.

Aarzel daarom niet langer en maak snel kennis met uw nieuwe reispartner. Want wat uw bestemming ook is, de Brio leidt u graag rond!

Accu: Lithium
Gewicht (ex. accu) : 23 kg
Gewicht accu : 2 kg
Actieradius : 15-20 km
Snelheid : 6 km/uur
Max. Gebruikersgewicht : 115kg
Banden : vol - antilek

Steeds in voorraad , direct leverbaar !

Max. snelheid 6 km/u
Max. gewicht 115 kg
Actieradius 18 km
Accu's 11.5 amp lithium
Tussenkomst mutualiteit nee

11 andere producten in dezelfde categorie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door deze site te gebruiken gaat u hiermee akkoord.
Product met succes toegevoegd aan de product vergelijking!