Te koop!

Rolstoel Roxx met werkblad

DEMO-TOESTEL Modulaire rolstoel Roxx met werkblad

Gebruikt

495,00 € incl.

Dit is een occasie rolstoel.
Volledig in orde, in nieuwstaat. 
Nieuwprijs 1500 euro.


Meer details

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

Zitbreedte= 43 cm 

Modulaire rolstoel Roxx inclusief werktafel.


De  Roxx is eenvoudig aan te passen. Want deze multifunctionele rolstoel wordt opgebouwd volgens een flexibel modulair systeem. Dit systeem gaat uit van een gemakkelijk instelbaar en vouwbaar basisframe dat kan worden voorzien van verschillende typen zittingen, rugleuningen en beensteunen uit het Matrixx zitsysteem. Met als resultaat een duurzame rolstoel die veel instelmogelijkheden heeft, comfortabel zit, licht rijdt én er dankzij de unieke ovale framebuizen mooi uitziet.

De Roxx in het kort

  • Op maat voor iedereen; ongeacht de lichaamsmaten en de gezondheidstoestand biedt de nieuwe Roxx een nauwkeurige individuele afstemming op maat. 
  • Het multi-instelbaar basisframe heeft nu een nog groter bereik in maatvoering en de mogelijkheid tot een nauwkeurige individuele afstemming voor alle toepassingen in aandrijving en opbouw; het stabiele basisframe kan worden voorzien van diverse wielcombinaties, Matrixx zittingen, rugleuningen en beensteunen.
  • De modulaire armlegger is uitneembaar of opklapbaar. Dit maakt elke gewenste transfer mogelijk.
  • De royale been- en voetruimte onder de zitting biedt de gebruiker  optimale trippelmogelijkheden. En dankzij de harde, kleine en massieve voorwielen wordt de rolweerstand verlaagd wat zorgt voor nog lichtere trippeleigenschappen.
  • De Roxx kent een hoge kwaliteitsstandaard. Het sterke en ovale frame maakt de rolstoel geschikt voor gebruikers tot 160 kg. Ook is de Roxx crashtest safe verklaard en beschikt deze over geïntegreerde taxifixatiepunten.

12 andere producten in dezelfde categorie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door deze site te gebruiken gaat u hiermee akkoord.
Product met succes toegevoegd aan de product vergelijking!