Brio S19 FC Carbon-Black Edition

Nieuw product

2 495,00 € incl.

De ideale reis scooter !!!
Met luchtbanden en armleuningen.

Meer details

Brio S19FC Black Limited Edtion


De Scootmobiel Brio S19FC Black Limited Edition is zeer eenvoudig op te vouwen en voorzien van Lithium accu’s. Het lichtgewicht carbon(vouw)frame zorgt ervoor dat de Brio zonder de accu’s nog geen 21 Kg weegt. Door het slimme vouwsysteem kan de Brio handig worden meegenomen in het winkelcentrum, hotel, auto of in de trein.

De S19FC is het topmodel uit de Brio reeks. U herkent deze “Black limited  Edition” direct aan zijn hoogglans zwarte kleur. De vierwieler is standaard voorzien van een gepolsterde Comfort Seat voor extra zitcomfort. Door de geïntegreerde LED-verlichting kunt u ook s’avonds veilig op pad.

Uniek is de beenruimte die voor de 4 wiel scootmobiel zeer royaal te noemen is. Deze scootmobiel heeft luchtbanden voor extra rijcomfort en meer bodemvrijheid. Ook is de stoel verhoogd om uw zitpositie te verbeteren. De opvouwbare scootmobiel is doormiddel van enkele handelingen tot een compact pakket te vouwen zonder demontage van onderdelen. Ook de accu blijft gemonteerd op de scootmobiel. De bediening van deze scootmobiel is zeer eenvoudig, u bediend de scootmobiel enkel met de duimen. Het display is overzichtelijk. U vindt daar de accu indicatie, snelheidsregelaar en de claxon. De Heartway Brio is geschikt voor vervoer in het vliegtuig. In de handleiding is het MSDS rapport toegevoegd dat u kunt tonen aan de maatschappij.


Opvouwen gaat in 3 gemakkelijke handelingen:

1. Klap de rugleuning naar voren
2. Ontgrendel met de rode hendel op de treeplank
3. Vouw het stuur naar achteren, en klaar!

 

Specificaties van de Brio S19FC Black Limited Edition:

Snelheid: 8 km/u
Actieradius: 18 km
Accu’s: 11,5Ah Lithium accu
Lengte: 95 cm
Breedte: 49 cm
Ingeklapt: 850 x 490 x 450 mm
Totaal gewicht: 21 kg
Gewicht accu : 2 kg
Max. gebruikersgewicht : 115 kg

Inclusief garantie en direct leverbaar!

11 andere producten in dezelfde categorie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door deze site te gebruiken gaat u hiermee akkoord.
Product met succes toegevoegd aan de product vergelijking!