Tussenkomst Zorgkas
Aanvraag tot terugbetaling van uw scooter, rolstoel, driewielfiets of rollator.

" onze verstrekkers mobiliteit helpen jou met jouw aanvraag van A tot Z"

Je kan een mobiliteitshulpmiddel aanvragen als je voldoet aan de medische voorwaarden (op voorschrift) en de administratieve voorwaarden: aangesloten zijn bij de Vlaamse sociale bescherming, met andere woorden: aangesloten zijn bij de zorgkas(zoals CM - Partena - Solidaris - OZ - .... ).

Leeftijd is geen voorwaarde.

Een mobiliteitshulpmiddel kan je verkrijgen/ huren op voorschrift van een arts. Dit voorschrift kan je in één van onze winkels verkrijgen of mail ons op info@hegomobile.be om ze digitaal te ontvangen.

Met een ingevuld voorschrift kom je naar onze verstrekker(s). Deze doet een aanvraag voor je hulpmiddel bij jouw zorgkas. Na goedkeuring door je zorgkas, bezorgt je verstrekker je het mobiliteitshulpmiddel, deze wordt gratis bij jouw thuis geleverd.

De Vlaamse sociale bescherming (VSB) komt voor een groot stuk of voor het volledige bedrag tussen in de kosten voor de aankoop of de huur van een mobiliteitshulpmiddel én in de kosten voor het onderhoud en de herstellingen van dat hulpmiddel.

Vraag bij ons vrijblijvend informatie omtrent uw aanvraag voor een mobiliteitshulpmiddel of kijk voor meer informatie op volgende link. 
https://www.vlaamsesocialebescherming.be/mobiliteitshulpmiddelen


Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door deze site te gebruiken gaat u hiermee akkoord.
Product met succes toegevoegd aan de product vergelijking!