Een gemotiveerd team staat voor u klaar:

"Eerlijke prijzen, goede service bij en na verkoop dat is ons doel“


Hego Mobile is een bedrijf dat al bijna 20 jaar klaar staat voor elke klant. We staan gekend voor onze prima service na verkoop. Ons doel? Elke klant gaat hier met een glimlach naar buiten. 

We hebben de ruimste keuze van België op voorraad. We bieden dit assortiment aan in onze drie winkels: Rekem - Genk - Nijlen. Ook hier op onze webshop kan je alle producten vinden. 
De kleinste opplooiscooter of de grootste buitenscooter? We loodsen jou door het keuzeproces. Iedereen is ook in de mogelijkheid om testritten te komen maken op een hulpmiddel naar keuze. In Nijlen hebben we ook een indoor-oefenparcours. 
We maakten reeds een selectie uit verschillende merken. Bij elk toestel dat je hier koopt/ via de zorgkas aanvraagt, kan je verwachten dat je de juiste garantievoorwaarden verkrijgt. 
...
...
"Spring eens binnen"
...
...
Wij verwelkomen zowel nieuwe als gekende klanten graag in één van onze winkels. We zijn dan ook altijd blij om iedereen een lekkere tas koffie aan te bieden en om samen een babbeltje te slaan. 
We verdelen allerhande merken met het beste uit hun assortiment:

- Vermeiren
- Life & Mobility
- Pride Mobility
- Sunrise Medical
- Invacare
- Shoprider
- Trust
- Drive Medical
... en nog zoveel meer!tot binnenkort?

WIM WEYTJENS
ZAAKVOERDER 


Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door deze site te gebruiken gaat u hiermee akkoord.
Product met succes toegevoegd aan de product vergelijking!