"Een gemotiveerd team staat voor u klaar"

Wim Weytjens: zaakvoerder

Tonny Bollen: winkelverantwoordelijke in Rekem
Dennis Cauwenbergh: hoofd technische dienst in Rekem

Gert Weytjens: winkelverantwoordelijke in Nijlen
Hanne Nijst: winkelverantwoordelijke in Genk
Arne Wouters: orthopedisch technoloog


"Eerlijke prijzen, goede service bij en na verkoop dat is ons doel“Hego-Mobile is een bedrijf dat al 14 jaar instaat voor kwaliteit en service. Bij ons kan u een groot assortiment nieuwe en/of topoccasie scootmobielen vinden. Wij hebben de verdeling van de producten van Vermeiren van scootmobielen - rolstoelen alsook diverse hulpmiddelen. Wij hebben de exclusieve verdeling in samenwerking met diverse fabrikanten voor België van scootmobielen - rolstoelen - rollators alsook diverse hulpmiddelen.

Verschillende merken met het beste uit hun assortiment:

- Vermeiren
- Life & Mobility
- Pride Mobility
- Sunrise Medical
- Invacare
- Shoprider
- Trust
- Drive Medical

en nog zoveel meer!

Wij staan garant voor klantgericht advies: een hulpmiddel op maat, kan u bij ons krijgen. Wij hebben ALLE scootmobielen die wij aanbieden op voorraad. U kan tijdens openingsuren of na telefonische afspraak geheel vrijblijvend komen kijken en op uw gemak uitproberen. Alleen op deze manier kan u de scootmobiel vinden die het best bij u past. Wij begeleiden u in deze keuze.

tot binnenkort?

WIM WEYTJENS
ZAAKVOERDER 
What do you want to do ?
New mail

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door deze site te gebruiken gaat u hiermee akkoord.
Product met succes toegevoegd aan de product vergelijking!