Pride gogo plus 3 wiel Grijs (R)

Gebruikt

795,00 € incl.

Dit is een gebruikt toestel.
Deze krijgt bij verkoop nieuwe accu's en garantie.

Meer details

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

Pride Go-Go Elite Traveller Plus 3

De Pride Go-Go Elite Traveller Plus 3 Scootmobiel is de beste reis scooter. Deze compacte scootmobiel is uitstekend te gebruiken in en om het huis, en bij uw bezoek aan een stad, museum, dierentuin of pretpark. De Pride Go-Go Elite Traveller Plus 3 Scootmobiel heeft een eenvoudig bedieningspaneel met een accu indicatie meter, claxon en snelheidsregelaar. De Pride Go-Go Elite Traveller Plus 3 is makkelijk uit elkaar te nemen in 5 delen, waardoor het mogelijk is deze scootmobiel overal mee naar toe te nemen (in de auto). De Plus-uitvoering heeft als extra voordeel een grotere rij afstand (actieradius van zo’n 20 km), een hogere maximale belasting van 147 kg, extra grote achterwielen van 23 cm en comfortabel delta stuur.

Pride Go-Go Elite Traveller Plus 3 scootmobiel met een bereik van zo’n 20 kilometer met de standaard 18Ah accu’s. De snelheid is 7 km/u en de opvouwbare scootmobiel heeft een maximaal gebruikers gewicht van 147 kg. De scootmobiel is eenvoudig te demonteren zonder gebruik van gereedschap en de elektronische verbindingen worden automatisch gemaakt. Pride Go Go Elite Traveller plus 3 is uitgerust met een microprocessor voor extra veiligheid en programmeer mogelijkheden.

De stoel van de Pride Go-Go Elite Traveller Plus 3 is 360 graden te draaien en in hoogte verstelbaar. De armleggers zijn omhoog weg te klappen en in breedte verstelbaar. De bediening van de scootmobiel is zeer eenvoudig, u doet dit met beide duimen. Op het bedieningspaneel vindt u de accu indicatie, de claxon bediening en de snelheidsregelaar. Het stuur versteld u met een draaiknop aan het onderste gedeelte van het stuur.

Door de compacte afmetingen is deze scootmobiel ideaal om te manoeuvreren in krappe ruimtes zoals als gangpaden in winkels en een krappe galerij. De draaicirkel van de Pride Go-Go Elite Traveller plus 3 is maar 86 cm. De bodemvrijheid is 6,5 cm. U kunt gerust over een drempel of losse stoeptegel rijden. Tevens is de scootmobiel voorzien van antikiep wieltjes aan de achterzijde.

Deze scootmobiel past nagenoeg in iedere auto. Bij demontage is het langste gedeelte slechts 86 cm en het zwaarste gedeelte 12 kilo. U demonteerd de Pride Go-Go Elite Traveller Plus 3 Scootmobiel in 5 losse delen, dit is inclusief de mand. Door het stuur vast te zetten kunt u het grootste gedeelte van de scootmobiel eenvoudig optillen aan het stuur.

 Technische gegevens: Pride Go-Go Elite Traveller Plus 3

 • Maximum snelheid: 7 km/u.

 • kleur: grijs

 • Actieradius ca. 20 km

 • Totale lengte: 102 cm

 • Totale breedte: 53 cm

 • Zwaarste onderdeel 12kg.

 • Bodemvrijheid: 6,5 cm

 • Draaicirkel: 86 cm

 • Klimvermogen: 14%

 • Max. gebruikersgewicht 147 kg.

 • Totaal gewicht: 53 kg Inclusief accu's

 

5 andere producten in dezelfde categorie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door deze site te gebruiken gaat u hiermee akkoord.
Product met succes toegevoegd aan de product vergelijking!