Quickie Q500 M DEMO-TOESTEL

Gebruikt

4 550,00 € incl.

Dit is een demo-toestel met enkele km's op de teller.

NIEUWSTAAT!!

Krijgt bij verkoop nieuwe accu's en garantie.

-Elektrische beensteunen

-Elektrische kantelfunctie 

-Elektrische rughoekverstelling 

-klein werkblad

Meer details

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

COMFORTABEL EN ZORGELOOS EROPUIT

Goede manoeuvreerbaarheid binnenshuis en eenvoudig doorgang door smalle deuropeningen, liften en kleine ruimtes met zijn compacte draaicirkel en basisafmetingen.

Makkelijk transfers, eenvoudig onder tafel of aangepaste auto met de lage zithoogte van slechts 415 mm met een elektrische kantelverstelling of 425 mm met een hoog/laag en kantelverstelling.

GEWELDIGE WENDBAARHEID BINNENSHUIS

Draait om zijn eigen as, geniet van intuïtief rijden en uitstekende manoeuvreerbaarheid in kleine compacte ruimtes met zijn smalle frame (610 mm) en een draaicirkel van 1120 mm. Door de lage zithoogte van slechts 415 mm ga je makkelijk aan tafel en is het eenvoudig om in je aangepaste auto te komen.

BUITENGEWONE BUITENPRESTATIES

De All-Wheel ophanging absorbeert schokken tijdens het rijden en levert daardoor een comfortabele rijervaring. Daarnaast zorgt het veersysteem voor een optimale stabiliteit op oneffen terrein.
De mechanische armen waar de zwenkwielen aan vastzitten volgen de ligging van de weg. Hierdoor maakt het veersysteem het rijden heel comfortabel.

Wanneer de snelheid af- of toeneemt zorgt het gepatenteerde anti-pitch systeem ervoor dat je niet voor-of achterover kan kantelen. Het anti-pitch systeem zal de voorwaartse en achterwaartse bewegingen corrigeren, waardoor de elektrische rolstoel altijd stabiel blijft en je een veilig gevoel geeft.

https://www.sunrisemedical.be/producten/quickie/q500-m-sedeo-pro

25 andere producten in dezelfde categorie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door deze site te gebruiken gaat u hiermee akkoord.
Product met succes toegevoegd aan de product vergelijking!