klanten ervaringen

“Ik ben lid geworden van een fietsclub”

Vroeger heb ik altijd heel graag en heel veel gefietst. Toen kreeg ik evenwichtsproblemen en lukte het fietsen niet meer veilig en vlot. Ik baalde, want fietsen was écht mijn hobby. Op het internet kwam ik Hego Mobile tegen, ik zag dat ze premium dealer van Van Raam waren. Na een testrit @Genk was ik helemaal verkocht: de Easy Rider zat zalig, reed zalig en ziet er ook nog eens mooi uit. 

Ik deed een aanvraag bij de zorgkas en heb mijn Easy Rider. Recent ben ik bij een fietsclub gegaan, ik ben wel één van de jongsten, er zijn veel 50+’ers maar die kunnen nog heel goed fietsen. Ik herontdek fietspaden, het is eigenlijk heel mooi in mijn streek. Meestal maak ik fietstochten van een vijftigtal kilometer omdat ik nog veel hulp van de motor nodig heb. Maar ik heb nu een tweede (en een grote) accu bijgekocht via Hego. Nu zou ik wel ritten kunnen maken tot 120 kilometer. Ik weet niet of ik ooit zo ver zal rijden, maar het is nu wel een mogelijkheid 🙂

Vera A. Tienen

“Ik ben heel blij met mijn nieuwe scootmobiel”

Ik had eerder zelf een driewiel scootmobiel gekocht. Maar toen ben ik toch eens een kijkje gaan nemen bij Hego Mobile. Na enkele modellen te testen, zat ik toch het beste op de Mercurius LTD. De kleur “champagne” vond ik ook heel mooi. Ik deed een aanvraag bij de zorgkas voor terugbetaling en na enkele weken werd deze aanvraag goedgekeurd. Dezelfde week nog is mijn scootmobiel geleverd: mét een overkapping én een hondenmandje… 

Molly mag nu overal mee naar toe en ik ben er zeker van dat ze daar heel blij mee is. Nu gaan we heel veel uitstapjes samen maken. 🐶

Laura C.  • Alken

Als het lichaam niet meer meewilt… toch…

..op naar de Ardennen!

Jos en zijn nieuwe liefde Irma (sinds 7 jaar), gaan er nog vaak opuit, meestal naar de Ardennen. Hij kent er de weg van binnen en van buiten en Irma rijdt.. Maar Jos zijn benen willen niet meer mee, hij stapt met een rollator. “Om toch nog op pad te kunnen gaan, waren we op zoek naar een scootmobiel die in de wagen past. Vroeger heb ik veel gelanglauft en geskied, nu gaan we nog voor korte uitjes naar de Ardennen, maar niet meer voor te skiën :-).” 

“Ik kijk er naar uit om terug te kunnen wandelen met Irma. Zo kan ik toch nog buiten komen en genieten van de buitenlucht” aldus Jos. Mijn Irma is een straffe madam: zij legt de Vivo nog probleemloos in de wagen.  

 

Jos H. Borgloon

Eigenlijk kreeg mijn vrouw in 2012 een scootmobiel via de ziekenkas, nu heet dat de zorgkas. Na haar overlijden vond ik het te zot dat die scootmobiel onder het stof kwam te staan. Op een mooie lentedag ben ik naar de garage gegaan en heb ik de scooter afgestoft en ging op weg naar mijn zoon.

Er ging een wereld voor mij open, hoe leuk was “scooten”? Ik was vroeger een fervent fietser: jaren zat ik kromgebogen over het stuur van mijn koersfiets om kilometers te maken. Ik miste wel een manier om buiten te komen die niet veel van mijn lichaam vergt. Dus op weg was ik, mijn eerste rit… De scootmobiel was een Shoprider: oerdegelijk maar met een redelijk stugge vering.

Ik kwam terug in contact met Hego Mobile. Tonny legde me uit dat we ook voor mij een tussenkomst kunnen aanvragen, aangezien ik zelf niet meer mobiel genoeg ben om zelfstandig buiten te komen. Zo gezegd, zo gedaan… Ik moest nog even bij een dokter passeren in het ziekenhuis en 5 weken later leverde Hego Mobile mij een vonkelnieuwe scooter.

Nu rijd ik dus overal naar toe: naar de winkel, de bakker en zelfs naar Maastricht om daar wekelijks mijn vis op de markt te kopen. De auto staat nu onder het stof in de garage :-).

 

 

Edgar J. / Kanne