Onze hersteldienst

Onze Hego hersteldienst is gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van medische en niet-medische hulpmiddelen zoals scootmobielen, driewielfietsen, (elektrische) rolstoelen en rollators. Deze dienst is bedoeld om ervoor te zorgen dat jouw hulpmiddel in optimale staat blijft en eventuele problemen snel en efficiënt worden opgelost.

Onze technici kunnen verschillende soorten reparaties uitvoeren, zoals het vervangen van onderdelen, het repareren van elektrische systemen, het oplossen van mechanische problemen en het uitvoeren van algemeen onderhoud. We hebben ervaren techniekers die bekend zijn met verschillende merken en modellen.

Wanneer je een probleem hebt met je hulpmiddel, kan je met ons contact opnemen. We zullen je vragen stellen om een beter begrip te krijgen van het probleem en kunnen je mogelijk telefonisch advies geven om het probleem zelf op te lossen. Als het probleem niet op afstand kan worden verholpen, kunnen we een afspraak met je maken om het hulpmiddel naar de werkplaats te brengen of kunnen we een monteur naar jouw locatie sturen, afhankelijk van de situatie.

Het is belangrijk op te merken dat de kosten voor reparaties en onderhoud kunnen variëren, afhankelijk van de aard van het probleem en de benodigde onderdelen. Het is altijd raadzaam om vooraf de prijzen en voorwaarden te bespreken voordat je akkoord gaat met de reparatie.

Kortom, wij zijn er om ervoor te zorgen dat jouw hulpmiddel goed functioneert en eventuele problemen snel worden opgelost. Goed advies krijg je helemaal gratis er bovenop 😉 .

Bel ons