Flexyfoot wandelstok Kurk

Nieuw product

59,00 € incl.

De moderne Flexyfoot Wandelstok biedt u maximale steun en comfort en ziet er ook nog eens goed uit! 

Meer details

Opvouwbare Flexyfoot Wandelstokken met schokdemping

Zoekt u een hippe maar ook comfortabele wandelstok? Een sportief loophulpmiddel dat breekt met het traditionele ontwerp? Met passie voor design en functionaliteit presenteert Hego-Mobile u de Flexyfoot Wandelstok. Een actief ogende steunstok met gepatenteerd veersysteem voor meer comfort en minder gewrichtspijn.

De unieke schokabsorberende stokdoppen zijn geïnspireerd door de 4x4-schokdempers van een auto. Zodra de wandelstok de grond raakt, worden de krachten in uw lichaam gedempt. Dit verlicht de pijn en vermindert de impact op uw gewrichten, zoals polsen, ellebogen, schouders, rug en nek.

Het maakt niet uit onder welke hoek u de wandelstok neerzet. Flexyfoot houdt altijd volledig contact met de ondergrond. Doordat het onderste rubberen voetstuk onafhankelijk 360° van het loophulpmiddel kan draaien, geldt dit zelfs bij verandering van richting. U ervaart zo meer stabiliteit en een sterk verbeterde grip op elk terrein, met name op gladde en oneffen oppervlakken.

Deze variant heeft iets weg van een sportieve Nordic Walking stok, maar met behoud van de steunfunctie van een wandelstok. Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat een Hiking Pole niet geschikt is om op te leunen. Het kan zelfs gevaarlijk zijn. De gladde kurken handgreep is ademend en werkt verkoelend. Wel zo prettig als het warm is en u last heeft van zwetende handen. Hierdoor ontstaat er altijd een goede en comfortabele grip. Beide types zijn voorzien van een gratis polsband waarmee u de wandelstok aan uw hand zekert.

De uitschuifbare wandelstok is eenvoudig verstelbaar door middel van een drukknop, waardoor u altijd de ideale hoogte kunt instellen. Bovendien kunt u de stok makkelijk verkleinen, vergelijkbaar met een tentstok. De drie delen worden door middel van een elastisch koord bij elkaar gehouden. In de bijgeleverde tas kunt u de wandelstok compact opbergen.

13 andere producten in dezelfde categorie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door deze site te gebruiken gaat u hiermee akkoord.
Product met succes toegevoegd aan de product vergelijking!