Actie: Scootmobieloverkapping Movo

Nieuw product

799,00 € incl.

Verkrijgbaar bij Hego Mobile!

De enige degelijke en hand-made scootmobiel overkapping op de markt.

Meer details

De scootmobiel overkapping opnieuw uitgevonden

Eenvoudig te monteren, eenvoudig te installeren en van onberispelijke kwaliteit: de Movo Evolution. Deze unieke scootmobiel overkapping beschermt u tegen zon, regen, kou en wind met behoud van optimale ventilatie. In een handomdraai verandert u de luifel in een cabine. Afhankelijk van het weer en dankzij het opklapbare design kiest u de stand die bij u past. Zo heeft u een zonwering, windscherm en regenkap in één.

Haal uw overdekte scootmobiel in het voorjaar eerder uit de stalling en verleng het seizoen totdat de sneeuwvlokken arriveren. Ga met uw Movo vaker beschut op pad en wees bij onzeker weer niet bang om in een regenbui terecht te komen. De overkapping is immers eenvoudig naar beneden te klappen.


De Movo Evolution past op alle gangbare drie- en vierwiel scootmobielen voorzien van een stevige stoelmontage: een centrale, vierkante insteekbuis onder de zitting. Voor de andere modellen is er een adapter nodig.

Naast de bevestiging aan de armleuningen kan de overkapping ook extra gestabiliseerd worden door de meegeleverde rugsteun. Middels de gedetailleerde handleiding en duidelijke video is de luifel eenvoudig te monteren en installeren. Door een totale breedte van 74 cm past uw overdekte scootmobiel nog steeds door alle openingen en deuren.

Het stabiele en lichte frame is gemaakt van hoogwaardig gegoten aluminium. De robuuste stoffen en ritsen zijn waterafstotend, brandwerend en van een superieure kwaliteit. Voor de ramen is een nautische (klasse 3), UV-bestendige mica gebruikt. Dit optimaliseert het zicht en zorgt voor een uitstekende levensduur van het Movo dak.

Bestel hem nu of kom hem vrijblijvend uitproberen in één van onze winkels.

1 andere producten in dezelfde categorie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door deze site te gebruiken gaat u hiermee akkoord.
Product met succes toegevoegd aan de product vergelijking!