Gemino 30

Nieuw product

315,00 € incl.

De state-of-the-art rollator waarmee u uzelf kunt zijn

De Gemino 30 is een echte blikvanger. De originele 100% rollator van Handicare zal uw verwachting op het gebied van comfort, veiligheid en design zeker overtreffen. De moderne vormgeving straalt kwaliteit en klasse uit. En past helemaal bij uw actieve levensstijl.

Met onze award-winning Gemino 30 krijgt u ‘the best of the best’. Deze design rollator combineert hoge wendbaarheid met maximale stabiliteit, zodat u uw onafhankelijkheid behoudt en volop van het leven kunt blijven genieten. Kies uw favoriete kleur en maak uw rollator compleet met één van de vele accessoires. Een bijpassende mand, een praktische stokhouder of toch een tafelblad? De keuze is aan u. Blijf uzelf en laat zien wie u bent!

Eenvoudig te bedienen

Door zijn stabiele en stevige constructie verhoogt de Gemino de mobiliteit en moedigt activiteit aan. De zitmat is doorzichtig waardoor u gemakkelijk  kunt zien waar u loopt. De ergonomisch gevormde handvatten met antislip zorgen voor een eenvoudige bediening van de rollator en de remmen.

Lees minder

Eenvoudig aan te passen

Een goede hoogteverstelling van de rollator is belangrijk voor het bereiken van de beste looppositie (rechtop). De hoogte van de duwhandvatten is door de gebruiker zeer eenvoudig in te stellen. De hendels sluiten automatisch en veilig in de gekozen positie. Uw voorkeurspositie kan middels de memoryfunctie worden ingesteld. (Patent op gevraagd).

 

Eenvoudig mee te nemen

Door het lage gewicht van 7,1 kg en de compacte afmetingen is de Gemino makkelijk mee te nemen. Door het unieke vouwkliksysteem vouwt u hem snel op, en heeft u ook in huis weinig (berg)ruimte nodig. Daarnaast kunt u uw rollator ook nog verkleinen door eenvoudig de handvatten in de laagste positie te plaatsen. Wist u trouwens dat u zelfs nog veilig kunt manoeuvreren als uw rollator (gedeeltelijk) is opgevouwen?.

 

Uitstekend ontwerp

iF and red dot design awards logo

De dingen om ons heen zijn belangrijk om te laten zien hoe we in het leven staan. Het attractieve ontwerp van de Gemino is aantrekkelijk voor alle gebruikersgroepen. Het ontwerp is niet alleen aantrekkelijk maar ook zeer functioneel. Zoals de geïntegreerde reflectoren aan alle zijden van de rollator en op de naden van de mand die ervoor zorgen dat u goed zichtbaar bent. En de prakttische mand die u eraf kunt halen en waarmee u kunt gaan winkelen. De Gemino is de winnaar van de red dot - best of the best 2011 en IF product design award 2011.

 

Eenvoudig onderhoud en hergebruik

Alle oppervlaktes zijn glad en daarom eenvoudig schoon te maken. De zitmat is gemaakt van plastic en is snel droog na reiniging. De Gemino heeft een volledig assortiment aan functionele accessoires.

 

Milieuvriendelijk

Design en productie van de Gemino rollator zijn gericht op een milieuvriendelijk product. Het belangrijkste bestandsdeel van de Gemino is van aluminium, met een hoge kwaliteit van geanodiseerde coating. De hoge kwaliteit en de lange levensduur leiden tot hergebruik.


Max. gewicht 125 kg - 150 kg
lichtgewicht ja
opplooibaar ja

29 andere producten in dezelfde categorie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door deze site te gebruiken gaat u hiermee akkoord.
Product met succes toegevoegd aan de product vergelijking!