Mobio Lett900

Nieuw product

298,00 € incl.

Ultralicht en mooi design !!!

Meer details

Carlett Lett900 

Rollator Boodschappenwagen

Doe boodschappen en maak nog een lange wandeling met deze rollator shopper, in de wetenschap dat je kunt gaan zitten en ontspannen wanneer dat nodig is. Dat is de uitdaging waar de Lett900 op heeft gereageerd. Deze boodschappentrolley is ontworpen om het leven gemakkelijker te maken voor actieve en onafhankelijke ouderen, die willen doorgaan met hun dagelijkse taken, waaronder het boodschappen doen. Door de zitting kunt u op ieder moment plaatsnemen op de Lett800 en uw boodschappentrolley gebruiken om even heerlijk uit te rusten.

 Natuurlijk is de Lett900 er ook voor jongere mensen die graag willen gaan winkelen. Ideaal voor het combineren van winkelen en gezellig een praatje houden. Kortom: de Lett900 is ontworpen als boodschappentrolley voor iedereen die houdt van zijn sociale leven.

 De Lett900 heeft een parkeerrem, oftewel veiligheidsrem, essentieel voor het gebruik van de wagen als zitplaats. Dit is een direct remsysteem dat met de hand wordt geactiveerd. Zo kunt u gaan zitten zonder dat u bang hoeft te zijn dat de rollator wegrolt. De Carlett Lett900 heeft zwenkwielen om beweging te vergemakkelijken en een instelbaar stuur met 4 standen. Zo kunt u de trolley instellen op uw ideale hoogte voor optimaal gemak. De binnentas heeft ook handvatten en is afneembaar, waardoor hij gemakkelijke schoon te maken is.

lichtgewicht Ja
opplooibaar Ja

30 andere producten in dezelfde categorie

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door deze site te gebruiken gaat u hiermee akkoord.
Product met succes toegevoegd aan de product vergelijking!