Over Hase Bikes

Een integraal onderdeel van het ethos van HASE BIKES is de overtuiging dat fietsen mensen gelukkig maakt, en dat het voor iedereen mogelijk moet zijn – ongeacht hun fysieke of mentale mogelijkheden – om dit geluk te ervaren.

Het was deze overtuiging die Marec Hase motiveerde om het bedrijf in 1994 op te richten in een hofgarage in Bochum. Hij begon met één werknemer, twee modellen en een grenzeloos enthousiasme voor fietsen. Sindsdien is HASE BIKES uitgegroeid tot een fabrikant met meer dan 100 werknemers en is het bedrijf verhuisd naar het historische terrein van de voormalige kolenmijn Zeche Waltrop. Vandaag de dag wordt het bedrijf nog steeds geleid door de oprichtingsgeest en een sterke passie voor goed design. Het groeiende netwerk van dealers strekt zich nu uit over alle vijf continenten.

HASE BIKES is een plek waar vakmanschap samenkomt met precisietechnologie, vakkennis samenkomt met lateraal denken en idealisme samenkomt met realiteit. Zowel de draaibank als de 3D-printer worden gebruikt voor het maken van prototypes van modellen en het ontwikkelen van speciale onderdelen voor adaptieve accessoires.

Verschil tussen de KETTWIESEL en de LEPUS

De KETTWIESEL is een ligfiets met een lagere zitpositie. Alle drie de wielen zijn 20″.

Door het lage zwaartepunt heeft een KETTWIESEL ook een zeer sportief rijgedrag. De hogere zitpositie en het kleinere 16″ voorwiel van de LEPUS maken het in- en uitstappen iets gemakkelijker en geven de rijder een goed zicht op het verkeer.

Het zadel is ook 7 cm breder, voor extra comfort.

De trike is de nieuwe fiets

Als vijftig het nieuwe veertig is en zeventig het nieuwe zestig, dan willen wij graag ons eigen spreekwoord voorstellen: De trike is de nieuwe fiets. Waarom? Omdat de delta trikes van HASE BIKES leuk zijn om op te rijden op elke leeftijd, maar nog aantrekkelijker worden naarmate we ouder worden – door hun grote stabiliteit en comfort.

En omdat we zulke visuele wezens zijn, zorgt HASE BIKES ervoor dat haar trikes niet alleen sportief zijn om op te rijden, maar er ook goed uitzien. Zo modern en dynamisch dat je je weer kind voelt.

OVER HEGO MOBILE

Het beste aanbod van mobiliteitshulpmiddelen op de Belgische markt. We hebben (bijna) alles op voorraad: klaar om bekeken, gekeurd en getest te worden. Spring zeker eens binnen in één van onze filialen. Jullie zijn van harte welkom.

Privacyverklaring - Cookie Policy - Disclaimer

Copyright ©2024 Hego Mobile 

OPENINGSUREN

GENK – NIJLEN – REKEM
maandag t.e.m. vrijdag:
10.00 – 17.00

Zaterdag:
Genk: 10.00 – 13.00
Rekem & Nijlen: op afspraak

TORHOUT
maandag + woensdag + vrijdag:
10.00 – 17.00

CONTACT

Hego Mobile Genk
Hasseltweg 152
Tel: 089 23 05 90

Hego Mobile Nijlen
Herenthoutse Steenweg 101
Tel: 03 435 48 49

Hego Mobile Rekem
Steenweg 140
Tel: 089 61 49 43

Hego Mobile Torhout
Bruggestraat 115
Tel: 050 31 79 19

info@hegomobile.be
BE0646.828.860

SCHRIJF JE HIER IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief!

GDPR*