Waarom kiezen voor een Van Raam fiets?

Bij Van Raam geloven ze dat als mensen langer mobiel en zelfstandig zijn, ze zich gelukkiger voelen. Daarom bieden zij duurzame en eigentijdse mobiliteit aan mensen met een beperking en aan mensen die niet op een reguliere tweewielfiets kunnen fietsen. Met een Van Raam fiets ervaar je zelfstandigheid en vrijheid.

Van Raam is fabrikant van aangepaste fietsen en is gespecialiseerd in het fabriceren van driewielfietsen, de scootmobielfiets, lage instapfietsen, de loophulp, duofietsen, tandems, rolstoelfietsen en transportfietsen. Zij willen een bijdrage leveren aan de integratie van mensen met een beperking in de samenleving. Dat is de reden van hun bestaan.
Ze zijn trots op wat ze met elkaar bereiken en de duurzame impact die ze hebben op klanten. Dit doen ze momenteel met zo’n 245 medewerkers. Let’s all cycle!

Van Raam maatwerk

Bij Van Raam wordt elke fiets van een rechte buis tot een compleet eindproduct zelf gemaakt. Daardoor kan vrijwel elke fase van de productie worden gecontroleerd en waar nodig worden bijgestuurd. Dit is ook noodzakelijk, gezien de grote verscheidenheid aan persoonlijke toepassingen en wensen van de Van Raam fietsers.

Maatwerk behoort tot de kernactiviteiten van Van Raam. Zowel voor volwassenen als kinderen worden bijzondere fietsen ontwikkeld, waarbij aan comfort, degelijkheid en vormgeving veel aandacht wordt besteed. De slogan “Let’s all cycle” wordt dan ook dagelijks in praktijk gebracht.

Kenmerkend voor het familiebedrijf is de combinatie van hoogwaardige kennis, degelijk vakmanschap en accuraat inspelen op eigentijdse ontwikkelingen. Van Raam maakt gebruik van moderne apparatuur, maar schuwt het ‘ouderwetse’ handwerk niet.

Missie

Als fabrikant produceert Van Raam al haar aangepaste fietsen in eigen huis. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van de beste kwaliteitsproducten. Met goed opgeleid personeel, door continu te innoveren, een moderne productielijn en marktonderzoek maken wij fietsen die aansluiten bij de behoefte van de eindgebruiker. Zo leidt onder andere onze samenwerking met de TU Delft en onze participatie in Innovar tot een modern design en technisch hoogstaande fietsen.

Van Raam is onlangs niet voor niets uitgeroepen door het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie tot het 14e meest innovatieve bedrijf van Nederland. Onze totaalaanpak staat borg voor hoogstaande kwaliteit en service.

De missie van Van Raam is als volgt: Van Raam biedt mensen met een beperking duurzame en eigentijdse mobiliteit. 

Visie

Onze visie luidt: Van Raam maakt het verschil voor mensen die niet op een standaard tweewielfiets kunnen fietsen. Door een fiets op maat komen mensen buiten, gaan ze op pad, komen ze met elkaar in contact.

Voor mensen die niet zelfstandig kunnen fietsen heeft van Raam verschillende meerpersoonsfietsen, zodat ook deze groep met een begeleider het ultieme fietsplezier kan ervaren. Let’s all cycle!

Van Raam historie

Wij hebben een historie van meer dan 110 jaar en maken al bijna 100 jaar fietsen. Sinds 1986 ligt de focus op het maken van aangepaste fietsen. We hebben een historie als framebouwer en zijn specialist en wereldmarktleider in aangepaste fietsen.

De naam Van Raam heeft een rijke geschiedenis. Al in 1900 startte het bedrijf in Amsterdam als smederij. De productie van de inmiddels vermaarde fietsen liet nog even op zich wachten. Op 6 juli 1933 werden de eerste fietsen gemaakt. In de zeventiger jaren verhuisde het bedrijf naar Aalten, waar Van Raam fietsframes ging produceren.

In 1984 werd Van Raam voortgezet door Piet Boezel en onder zijn leiding heeft Van Raam zich gespecialiseerd in ontwerp en productie van aangepaste rijwielen en frames. Marjolein en Jan-Willem zijn dochter en zoon van Piet Boezel, Ronald is de zwager van Marjolein en Jan-Willem.

OVER HEGO MOBILE

Het beste aanbod van mobiliteitshulpmiddelen op de Belgische markt. We hebben (bijna) alles op voorraad: klaar om bekeken, gekeurd en getest te worden. Spring zeker eens binnen in één van onze filialen. Jullie zijn van harte welkom.

Privacyverklaring - Cookie Policy - Disclaimer

Copyright ©2024 Hego Mobile 

OPENINGSUREN

GENK – NIJLEN – REKEM
maandag t.e.m. vrijdag:
10.00 – 17.00

Zaterdag:
Genk: 10.00 – 13.00
Rekem & Nijlen: op afspraak

TORHOUT
maandag + woensdag + vrijdag:
10.00 – 17.00

CONTACT

Hego Mobile Genk
Hasseltweg 152
Tel: 089 23 05 90

Hego Mobile Nijlen
Herenthoutse Steenweg 101
Tel: 03 435 48 49

Hego Mobile Rekem
Steenweg 140
Tel: 089 61 49 43

Hego Mobile Torhout
Bruggestraat 115
Tel: 050 31 79 19

info@hegomobile.be
BE0646.828.860

SCHRIJF JE HIER IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief!

GDPR*