WIJ ERVAREN OP DIT MOMENT TELEFONIE-PROBLEMEN: U KAN ONS VOORLOPIG ENKEL BEREIKEN OP 0476 540 704

Hego Mobile in samenwerking met TVL

6 hartverwarmende afleveringen

Al voor het tweede jaar op rij, werkte Hego Mobile mee aan “de weg naar geluk” van TV Limburg. In verschillende afleveringen volgt TVL onze verstrekkers en klanten in hun weg naar geluk.

“Zit mijn haar goed? Heb ik niets tussen mijn tanden?”, die vraag werd tijdens de opnamedagen wel vaker gesteld. Met wat klamme handen begonnen we aan de eerste opnames. Onze kleren zijn netjes gestreken, de schoenen geblonken en de winkels piekfijn in orde: we konden eraan beginnen. Het is toch wel wennen met zo een camera die je overal naartoe volgt. “Cut, we doen het nog eens opnieuw”, riep de regisseur vaker dan wij zelf wensten. Maar je groeit erin, je weet wat je moet doen, waar je moet staan, dat je micro vrij moet blijven en vooral… je kweekt vertrouwen in de professionals waarmee je aan het werken bent.

Onze klanten die meewerkten hebben dat fantastisch gedaan. Ware ambasadeurs voor Hego Mobile. Elk met hun geschiedenis. Ze vertellen hun eigen pakkende verhaal. We voelen ons vereerd dat we hun terug mobiel hebben kunnen maken Ă©n dat we dit hebben kunnen delen met Limburg.

Het resultaat mag er zijn, we zijn er terecht trots op! Je merkt (bijna) niet dat we dit eigenlijk helemaal niet gewoon zijn, allemaal dankzij het knip- en plakwerk van de editors. Het is als het ware een promofilmpje geworden voor ons bedrijf. Dankbaar gaan we vaak terug naar de website van TVL, om het resultaat nog eens af te spelen. Of we nog een keertje zullen deelnemen? Dat valt nog af te wachten😁.

Wil jij “de weg naar geluk” zelf herbekijken? Dat kan via deze link: https://www.tvl.be/programmas/dewegnaargeluk

Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 64 recensies
×
js_loader