Mijn scootmobiel – mijn vrijheid Edgard J.

Eigenlijk kreeg mijn vrouw in 2012 een scootmobiel via de ziekenkas, nu heet dat de zorgkas. Na haar overlijden vond ik het te zot dat die scootmobiel in de garage onder het stof kwam te staan. Op een mooie lentedag ben ik naar de garage gegaan en heb ik de scooter afgestoft en ging op weg naar mijn zoon.

Er ging een wereld voor mij open, hoe leuk was “scooten”? Ik was vroeger een fervent fietser: jaren zat ik kromgebogen over het stuur van mijn koersfiets om kilometers te maken. Ik miste wel een manier om buiten te komen die niet veel van mijn lichaam vergt. Dus op weg was ik, mijn eerste rit… De scootmobiel was een Shoprider: oerdegelijk maar met een redelijk stugge vering.

Ik kwam terug in contact met Hego Mobile. Tonny legde me uit dat we ook voor mij een tussenkomst kunnen aanvragen, aangezien ik zelf niet meer mobiel genoeg ben om zelfstandig buiten te komen. Zo gezegd, zo gedaan… Ik moest nog even bij een dokter passeren in het ziekenhuis en 5 weken later leverde Hego Mobile mij een vonkelnieuwe scooter.

Nu rijd ik dus overal naar toe: naar de winkel, de bakker en zelfs naar Maastricht om daar wekelijks mijn vis op de markt te komen. De auto staat nu onder het stof in de garage 🙂

OVER HEGO MOBILE

Het beste aanbod van mobiliteitshulpmiddelen op de Belgische markt. We hebben (bijna) alles op voorraad: klaar om bekeken, gekeurd en getest te worden. Spring zeker eens binnen in één van onze filialen. Jullie zijn van harte welkom.

Privacyverklaring - Cookie Policy - Disclaimer

Copyright ©2024 Hego Mobile 

OPENINGSUREN

GENK – NIJLEN – REKEM
maandag t.e.m. vrijdag:
10.00 – 17.00

Zaterdag:
Genk: 10.00 – 13.00
Rekem & Nijlen: op afspraak

TORHOUT
maandag + woensdag + vrijdag:
10.00 – 17.00

CONTACT

Hego Mobile Genk
Hasseltweg 152
Tel: 089 23 05 90

Hego Mobile Nijlen
Herenthoutse Steenweg 101
Tel: 03 435 48 49

Hego Mobile Rekem
Steenweg 140
Tel: 089 61 49 43

Hego Mobile Torhout
Bruggestraat 115
Tel: 050 31 79 19

info@hegomobile.be
BE0646.828.860

SCHRIJF JE HIER IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief!

GDPR*