Hego Mobile is uniek verdeler van Mini Crosser in België!

Wil jij graag met een gerust gevoel de weg op gaan met jouw scootmobiel? Kies dan voor een pechhulp van Scootassist. 

Mini Crosser

Wilt u graag het beste van het beste ? Dan is de mini crosser X2 ontworpen voor u. De ergonomische stoel, de onafhankelijke vering, sterke motor en het gebruik van hoogwaardige materialen maakt de Mini Crosser X2 scootmobiel het beste wat er op de markt verkrijgbaar is. Verkrijgbaar in een 4 wieler of een nog meer wendbare 3 wieler! In twee unieke kleuren.

Dit is het allernieuwste model van de Medema mini crosser. Het model is nog beter geworden dan deze al was. Zo is de vering verbeterd en verplaats zodat de veerweg langer is en u nog comfortabeler rijdt. De verlichting is compleet aangepast en uitgerust met een ver schijnende LED koplamp, die u een zeer goed zicht geeft in het donker. Ook de koeling van de zeer krachtige motor is verbeterd en waar de Medema mini crosser 4 eerst alleen in het antraciet leverbaar was is er nog ook de zeer chique kleur Orange Brown leverbaar.

De scootmobiel Mini Crosser is de meest comfortabele en veilige scootmobiel die er te krijgen is. Hij behoort tot de topklasse van de scootmobielen. De Mini Crosser scootmobiel staat al jaren bekend om zijn zeer comfortabele instelbare vering. De scootmobiel is uniek door zijn hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en gegarandeerde veiligheid. Door zijn extreem sterke motor, frame en unieke vering is geen enkele ondergrond een probleem voor deze scootmobiel. 

Deze scootmobiel wordt standaard door ons geleverd met 75 Ah AMG accu’s, spiegel links & rechts, oplader, een instelbare zetel met opklapbare armsteunen en hoofdsteun. Optioneel kunt u de scootmobiel uitbreiden met grotere accu’s of andere opties zoals een koffer, een stokhouder, een smartphonehouder…

Jaarlijks bezoek in Denemarken

Als uniek verdeler van Mini Crosser onderhouden wij onze banden in Denemarken. Zowel verkoopkennis als technische weetjes worden tijdens deze dagen uitvoerig besproken. Het bezoek bij het fabriek van #MiniCrosser werd wederom een interessante 3-daagse opleiding. Weer wat slimmer keerden we terug naar België.
 
Deze leerrijke informatie wordt gedeeld met onze verstrekkers en techniekers. Wat een topmerk, die MiniCrosser! Bedankt voor het hartelijke ontvangst.

OVER HEGO MOBILE

Het beste aanbod van mobiliteitshulpmiddelen op de Belgische markt. We hebben (bijna) alles op voorraad: klaar om bekeken, gekeurd en getest te worden. Spring zeker eens binnen in één van onze filialen. Jullie zijn van harte welkom.

Privacyverklaring - Cookie Policy - Disclaimer

Copyright ©2024 Hego Mobile 

OPENINGSUREN

GENK – NIJLEN – REKEM
maandag t.e.m. vrijdag:
10.00 – 17.00

Zaterdag:
Genk: 10.00 – 13.00
Rekem & Nijlen: op afspraak

TORHOUT
maandag + woensdag + vrijdag:
10.00 – 17.00

CONTACT

Hego Mobile Genk
Hasseltweg 152
Tel: 089 23 05 90

Hego Mobile Nijlen
Herenthoutse Steenweg 101
Tel: 03 435 48 49

Hego Mobile Rekem
Steenweg 140
Tel: 089 61 49 43

Hego Mobile Torhout
Bruggestraat 115
Tel: 050 31 79 19

info@hegomobile.be
BE0646.828.860

SCHRIJF JE HIER IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en aanbiedingen? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief!

GDPR*