Mini Crosser

Wilt u graag het beste van het beste ? Dan is de mini crosser X2 ontworpen voor u. De ergonomische stoel, de onafhankelijke vering, sterke motor en het gebruik van hoogwaardige materialen maakt de Mini Crosser X2 scootmobiel het beste wat er op de markt verkrijgbaar is. Verkrijgbaar in een 4 wieler of een nog meer wendbare 3 wieler! In twee unieke kleuren.

Dit is het allernieuwste model van de Medema mini crosser. Het model is nog beter geworden dan deze al was. Zo is de vering verbeterd en verplaats zodat de veerweg langer is en u nog comfortabeler rijdt. De verlichting is compleet aangepast en uitgerust met een ver schijnende LED koplamp, die u een zeer goed zicht geeft in het donker. Ook de koeling van de zeer krachtige motor is verbeterd en waar de Medema mini crosser 4 eerst alleen in het antraciet leverbaar was is er nog ook de zeer chique kleur Orange Brown leverbaar.

De scootmobiel Mini Crosser is de meest comfortabele en veilige scootmobiel die er te krijgen is. Hij behoort tot de topklasse van de scootmobielen. De Mini Crosser scootmobiel staat al jaren bekend om zijn zeer comfortabele instelbare vering. De scootmobiel is uniek door zijn hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en gegarandeerde veiligheid. Door zijn extreem sterke motor, frame en unieke vering is geen enkele ondergrond een probleem voor deze scootmobiel. 

Deze scootmobiel wordt standaard door ons geleverd met 75 Ah AMG accu’s, spiegel links & rechts, oplader, een instelbare zetel met opklapbare armsteunen en hoofdsteun. Optioneel kunt u de scootmobiel uitbreiden met grotere accu’s of andere opties zoals een koffer, een stokhouder, een smartphonehouder…

Comfortabel rijden

De Mini Crosser geeft de gebruiker een zeer veilig gevoel tijdens het rijden, deze uiterst stabiele scootmobiel blijft zelfs heel stabiel en veilig op oneffen en hobbelige ondergronden. De gas-bediening zit standaard rechts en beschikt over een gecombineerde knijp duw beweging. Optioneel kan deze ook links worden geplaatst.

Groot digitaal display

Het grote digitale display geeft de gebruiker een duidelijk overzicht van de gereden kilometers, de snelheid en de accu stand. Het dashboard is extra overzichtelijk gehouden zodat het zeer eenvoudig is deze te bedienen.

Gegarandeerde veiligheid
De scootmobiel Mini Crosser 4 Wiel is 1 van de enige scootmobielen die voldoet aan de crashtest norm EN18124.

All-Round gebruik
De Mini Crosser 4 scootmobiel beschikt over vele instelmogelijkheden en heeft een maximaal gebruikersgewicht van 175 kg, dit kan worden uitgebreid tot maximaal 300 kg. De onderdelen van de Mini Crosser zijn 95% recyclebaar en tevens beschikt de scootmobiel over vele accessoires waaronder het enige goedgekeurde kinderzitje.

Opties voor de scootmobiel Mini Crosser X 4 Wiel
Alarmsysteem
Mand of koffer achter
Veiligheidsgordel
Kinderzitje
Anti-kiep wielen (verplicht bij het kinderzitje)
Draai gas links of rechts (standaard)
Rolstoelhouder (max 20 kg)
Rollatorhouder (max 20 kg)
Windscherm
Stokhouder
Tas achter de rugleuning in Large of XLarge
Tas aan de armsteun
Gevaren driehoek met bevestiging
Ergonomische stoel in verschillende breedtematen 

ONTDEK ONZE MODELLEN EN ACCESSOIRES