Wil jij een test doen in een veilige omgeving?   Dat kan tijdens onze testdagen!   Scoor dan ook jouw korting!

welkom op onze testdagen

Twijfel jij of één van onze producten iets voor jou is? Kom dan zeker langs op onze testdagen op verschillende locaties.  Je kan er in een veilige, autovrije omgeving alles testen. Onze experts staan voor jou klaar met professioneel en deskundig advies. Ontdek bij een drankje ons aanbod om jou terug mobiel te maken!

Waarom testen?

Het testen van een hulpmiddel voordat je tot aankoop overgaat, biedt verschillende voordelen. Hier zijn enkele redenen waarom deze testdagen belangrijk zijn:

 

1. Comfort en Ergonomie: Elke persoon heeft een andere lichaamsbouw en comfortniveau. Door meerdere hulpmiddelen te testen, kun je ervaren hoe comfortabel en ergonomisch een specifiek hulpmiddel is voor jou. Je kunt controleren of de zithouding geschikt is en of je het toestel gemakkelijk kan bedienen. 

4. Batterijduur: Wanneer je kiest voor een hulpmiddel met motor kan je je laten raden over de mogelijkheden van de batterijen. Dit is cruciaal om ervoor te zorgen dat jouw gekozen fiets, scootmobiel of rolstoel voldoende actieradius heeft voor je dagelijkse activiteiten. Onze experts geven de nodige informatie omtrent het opladen van jouw hulpmiddel. 

2. Manoeuverbaarheid: Het testen van een fiets, rolstoel of scootmobiel geeft je de mogelijkheid om de manoeuvreerbaarheid te beoordelen. Je kunt kijken hoe gemakkelijk het is om bochten te maken, scherpe hoeken te nemen en hoe goed het hulpmiddel reageert op jouw stuur- en bedieningsinput.

5. Veiligheid & een veilig gevoel: Door te testen, kun je de veiligheidsfuncties evalueren, zoals remprestaties, verlichting en eventuele waarschuwingssignalen. Dit is essentieel om ervoor te zorgen dat het voertuig aan jouw veiligheidsnormen voldoet. Wanneer je je veilig voelt op een toestel, ga je er vaker gebruik van maken. 

 

3. Snelheid en Prestaties: Testen stelt je in staat de snelheid en algemene prestaties van een product te ervaren. Je kunt beoordelen of het hulpmiddel de gewenste snelheid kan bereiken en of het voldoet aan jouw mobiliteitsbehoeften. Ook hier kan je rekenen op professioneel advies van onze experts. 

al onze hulpmiddelen